Haptotherapie

Haptotherapie wordt ingezet bij lichamelijke en geestelijke overbelasting. Ook bij pijn en pijnverwerking, psychische problemen die zich (ook) in lichamelijke klachten uiten, relatieproblemen, opvoedings- en ontwikkelingsvragen kan een haptotherapeut behulpzaam zijn. Soms is samenwerking met andere hulpverleners wenselijk. Bij CAGGB wordt gewerkt in een multidisciplinair team. Haptotherapie is meestal een onderdeel van de totale behandeling.

Haptotherapie CAGGB

Ria Venema is gz-haptotherapeut/psycholoog bij CAGGB (AGB-code Ria Venema: 94008282; AGB-code CAGGB: 73730217). Zij is opgeleid als fysiotherapeut en is Lichaamsgericht Werkend Psycholoog (LWP). Haar specialisaties zijn SOLK (Somatisch Onbegrepen Lichamelijke Klachten), haptotherapie bij burn-out en haptotherapie bij relatieproblemen.

Vereniging Voor Haptotherapeuten
Veel informatie over haptotherapie is te vinden op de website van de VVH (Vereniging Voor Haptotherapeuten). Hier vindt u ook informatie over de vergoeding van haptotherapie. Het tarief voor haptotherapie bij CAGGB is € 95 per uur.

HKZ-keurmerk