Verbouwing

20-07-2017
Gereedschap

Op dit moment verbouwen wij voor uw en onze veiligheid ons pand. We ontvangen u voortaan graag via de hoofdingang aan de Kerkstraat. De balie is inmiddels verplaatst naar de hal en bij binnenkomst verwijzen wij u naar de tijdelijke wachtkamer.

Zoals u wellicht hebt gezien, is er in de gangen een nieuwe vloer gelegd. Uiteindelijk wordt in het hele pand de vloer vervangen. 

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de definitieve wachtkamer, een nieuwe groepsruimte en de werkkamer van Anne Jongsma. De foto's bij dit artikel geven een impressie van de huidige stand van zaken (begin oktober 2017).

Afspraken

Tijdens de verbouwing gaan alle afspraken uiteraard gewoon door. U komt alleen wat meer ‘rommel’ tegen. 

Achteringang

Om u persoonlijk te kunnen verwelkomen is ontvangst via de centrale hal noodzakelijk. Vanaf 1 september wordt alleen nog gebruik gemaakt van de hoofdingang aan de Kerkstraat. U kunt nog wel achter het pand parkeren. De looproute naar de hoofdingang wordt vanaf daar aangegeven. Indien er tijdelijk gebruik moet worden gemaakt van een andere ingang dan de hoofdingang, dan informeren wij u middels de afspraakherinnering en bewegwijzering rond ons pand.