Vacature Psychiater

Omdat onze (kinder- en jeugd)psychiater Anne Jongsma vanaf 2023 van extra veel vrije tijd gaat genieten, zijn we op zoek naar een:

Psychiater

voor minimaal 24 uren per week

Wil jij werken als psychiater bij een kleine specialistische GGZ-instelling, waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt geboden aan kinderen, jongeren en volwassenen? Waar je een centrale positie krijgt in het team van veertig mensen, waar ruimte is voor jouw visie en waar de zaken goed geregeld zijn? Solliciteer dan bij Centrum Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg Buitenpost, oftewel: bij CAGGB.

Over je baan als psychiater

Jij en jouw collega kinder- en jeugdpsychiater zijn met name betrokken bij patiënten met complexe psychiatrische problemen. Patiënten worden na uitgebreide triage door de zorgcoördinatoren aan jou of een van de andere behandelaren verbonden. Wij streven ernaar patiënten zonder leeftijdsschotten, zonder wisseling van behandelaar en nadat op vaste evaluatiemomenten hun vooruitgang is aangetoond, weer op eigen kracht verder te laten gaan. Op deze manier kunnen we veel patiënten helpen en houden we de wachttijden zo kort als mogelijk.

Omdat we een grote groep verpleegkundig specialisten in huis hebben, wordt jouw specifieke deskundigheid als psychiater optimaal ingezet. Je rol bij het diagnostisch proces, de indicatiestelling en het monitoren (en begrenzen) van behandelingen die door collegae worden uitgevoerd, is evident. Je werkt nauw samen met het team, dat op jou terugvalt bij de meest complexe hulpvragen.

Je bouwt daarnaast je eigen caseload op en behandelt zowel individueel als in groepsverband. CAGGB heeft een goede reputatie bij verwijzers, collega-instellingen en ketenpartners. Zij kunnen jou, via de zorgcoördinatoren, op afspraak benaderen voor consultatie.

Je krijgt optimale secretariële ondersteuning, passend bij jouw werkritme en administratietaken.

Wat we van jou vragen

  • Je hebt je opleiding tot psychiater (bijna) afgerond.
  • Je hebt relevante ervaring binnen de ggz en bent op de hoogte van de nieuwste behandelinzichten.
  • Enige ervaring met kinder- en jeugdpsychiatrie is een pre, affiniteit met deze doelgroep een must.
  • Je begeleidt hulpverleners bij vragen over diagnostiek en behandeling.
  • Je wilt artsen in opleiding tot specialist superviseren en begeleiden.
  • Je bent gemotiveerd en hebt een proactieve houding om je deskundigheid in te zetten bij de ontwikkeling van het behandelbeleid.
  • Je hebt een optimistische kijk op ontwikkelingen in de ggz en een positieve houding ten aanzien van de eigen invloed hierop.
  • Je bent een evenwichtig en betrokken type met een stoïcijnse kijk op het leven. Je hebt humor en neemt dit mee in je werk.
  • Je bent minimaal drie werkdagen per week inzetbaar en aanwezig op de praktijk


Wat CAGGB jou biedt

Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie binnen onze solide organisatie. Bij CAGGB heerst een cultuur met ruimte voor initiatief, (persoonlijke) ontwikkeling en vernieuwing. Het team bestaat uit enthousiaste en bevlogen collega's die breed zijn opgeleid in methodieken als onder andere EMDR, CGT en schematherapie. Er heerst een spontane, optimistische cultuur, we vormen één team.

Uiteraard kun je bij ons rekenen op een salaris dat past bij jouw ervaring en wensen. We volgen minimaal de cao GGZ. CAGGB biedt daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook steken we veel tijd, energie en middelen in het waarmaken van de ambities van onze mensen. Je krijgt veel mogelijkheden en ruimte voor het volgen van scholing.

Wat je nog moet weten

Onze organisatie is goed georganiseerd. Zo hebben we onder andere de administratie van de kinder- en jeugdzorg solide geregeld. We hebben een uitgebreid groepsaanbod en werken met op de persoon afgestemde behandelplannen. We hebben diverse (ondersteunende) expertises en opereren zelfstandig onder leiding van de directie van Synaeda. Sinds de overname van CAGGB door GGZ Friesland in 2019 werken we veel met de andere Synaeda-locaties samen. Daarnaast leiden we psychiaters, GZ-psychologen en verpleegkundig specialisten op.

Meer informatie of reageren

Meer weten over de vacature voor psychiater? Dan kun je contact opnemen met Ageeth Veenhuizen, (operationeel manager) via (0511) 54 03 33. Ageeth kan desgewenst een belafspraak voor jou plannen met Anne Jongsma, (kinder- en jeugd)psychiater bij CAGGB.

Heb je interesse in deze functie en wil je solliciteren? Stuur dan een e-mail naar werken@caggb.nl, gericht aan Ageeth Veenhuizen. Vertel in de mail welke ervaring je hebt als psychiater en/of voeg je CV toe. Vermeld ook het telefoonnummer en de tijden waarop je te bereiken bent. We nemen vervolgens contact met je op voor het plannen van een kennismaking.

 

 

direct bellen