Opdrachten voor Ggz-zzp'ers 

Wil jij werken in een inspirerende werkomgeving waar op kwalitatief hoog niveau levensloop-ggz wordt geboden aan kinderen, jongeren en volwassenen? Wij zijn ter versterking van onze vaste groep specialisten op zoek naar:

Ggz-zzp'ers
voor minimaal 4 uren per week

We zoeken zzp'ers die trainingen, of individuele behandelingen kunnen bieden. Daarnaast heb je waar nodig contact met het cliëntsysteem, waaronder ouders, partners, scholen, andere zorginstellingen en ketenpartners. Als 'externe' medewerker werk je nauw samen met onze collega’s en op verzoek woon je een overleg of bijeenkomst bij.

Wat we van jou vragen

• Je bent gz-psycholoog, verpleegkundig specialist,  ggz-verpleegkundige, basispsycholoog of SPH'er
• Je hebt ervaring in de ggz
• Je bent bereid om buiten kantoortijden te werken (trainingen zijn vaak 's avonds)
• Je vindt het werken met een elektronisch patiëntendossier een mooie uitdaging
• Je verstaat de Friese taal
• Ervaring met kinder- en jeugdpsychiatrie is een pre, affiniteit met deze doelgroep een must

Wat CAGGB jou biedt

Wij bieden jou een mooie opdracht, met goede faciliteiten en werkmaterialen, op een moderne werkplek. De specialisten van CAGGB zijn enthousiaste en bevlogen collega's die gewend zijn aan een open werksfeer. In overleg stellen we onze doelen en jouw vergoeding hiervoor vast.

Wat je nog moet weten

CAGGB is een dynamische ggz-instelling. Dit betekent dat we met z’n allen dagelijks actief kijken welke processen in onze organisatie kunnen worden geoptimaliseerd. We spreken elkaar aan op verbeterpunten en vinden deze open manier van communiceren vanzelfsprekend. De samenstelling van het multidisciplinaire team, de 1-op-1-verhouding ondersteuners - behandelaars en onze drive om geestelijke gezondheidszorg toegankelijk en professioneel in te richten, maakt dat we snel schakelen. Ook collega's die op opdrachtbasis bij ons werken gaan in deze houding mee. 

Meer informatie of reageren

Wil je meer informatie of wil je laten weten dat je beschikbaar bent? Neem dan contact op met Ageeth Veenhuizen via management@caggb.nl .