Herstelondersteunende zorg

Behandeling bij CAGGB bestaat vaak uit gesprekken met een behandelaar en een groepsbehandeling. Behandeling met medicatie komt daarbij regelmatig voor. Het doel van al onze behandelingen is dat u zo goed en snel mogelijk de draad van het alledaagse leven weer op kunt pakken. Onze aanpak richt zich op structuur, stabiliteit en het oplossen van belemmerende gedachten. Samen werken we aan uw herstel.

Ambulante begeleiding

Naast face-to-face behandeling op de praktijk en behandeling via e-health, kan het helpend zijn dat u ook thuis door CAGGB wordt ondersteund. CAGGB biedt hiervoor herstelondersteunende zorg, een ambulant begeleider komt bij u thuis. Door deze werkwijze gaan behandeling en ondersteuning hand in hand. Zo nodig betrekken we familie en naasten bij de behandeling. 

Outreachende sociale psychiatrie

Herstelondersteunende zorg wordt verleend door een ambulant begeleider, dit werk valt onder zogeheten outreachende sociale psychiatrie. De ambulante begeleiding richt zich naast het ontwikkelen van een gezonde leefstijl ook op zelfredzaamheid en het behalen van gestelde doelen uit het persoonlijke behandelplan bij CAGGB.

 

contact