Wonen en werken in de ggz in Friesland

Op zoek naar vrijheid, rust in je werkweek en meer woongenot voor hetzelfde geld? Kom werken en wonen in Friesland. Hier is het gras écht groener. Of blauwer.

Woon-werkverkeer naar Buitenpost

Je reist eenvoudig per trein, auto of fiets naar CAGGB. Met de trein reis je in een kleine twintig minuten naar Buitenpost. Driemaal per uur stoppen de treinen uit Leeuwarden en Groningen op het station. Vanaf daar is het vijf minuten lopen naar ons pand. Kom je liever met de auto? Ook dan ben je vlot op locatie, files komen in Noord-Nederland zelden voor. Dat klinkt relaxed hè? Is het ook.

Landelijk wonen dichtbij de stad

De gemiddelde prijs voor een koopwoning in Friesland ligt circa € 70.000 lager dan in de rest van Nederland. In het noordoosten van de provincie, waar CAGGB gevestigd is, liggen de prijzen nog lager. En dat terwijl je landelijker woont. Door de centrale ligging van Buitenpost ben je binnen een halfuur in Groningen, Leeuwarden, Drachten of Dokkum.

Verhuizen naar Friesland

Verhuizen naar Noord-Nederland is, zeker als je hier niet vandaan komt, een hele stap. Toch komt een dergelijke verhuizing steeds vaker voor. De landelijke druk op de woningmarkt heeft hier een aandeel in, maar ook de algemene 'druk' op de mens is een bepalende factor. In Friesland en Groningen is het leven minder hectisch. Hier kom je sneller tot rust. En als je wilt rij je in anderhalf uur naar Amsterdam. Op de foto zie je de Trekweg, naast de Trekvaart, vlakbij CAGGB. Trek jij ook weg richting onze provincie?

contact