CAGGB voor professionals

CAGGB is een door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkende ggz-instelling. De instelling staat voor passende zorg en beheersbare kosten.

Wij bieden laagdrempelige, ambulante specialistische hulpverlening aan kinderen, jongeren en volwassenen met psychische klachten. Onze snelle en adequate aanpak bevordert de weg naar herstel. Sinds jaar en dag werken wij diagnose overschrijdend, zonder leeftijdsschotten.

Onze instelling is een 'psychiatrische polikliniek'. 

Aanmelden bij CAGGB

Voor informatie over een mogelijke verwijzing en om iemand aan te melden voor onderzoek en/of behandeling doorloopt u ons 'slimme triageformulier'. Om het formulier te openen klikt u op de groene knop 'Triage & Aanmelden'.

Wachttijden en (tele)screening

De wachttijden op de website geven de face-to-face wachttijden aan.

Na een verwijzing dient een patiënt zich binnen 21 dagen aan te melden. Een complete aanmelding bestaat uit een verwijsbrief en een aanmelding via het triage- en aanmeldformulier. Gebeurt dit niet, dan vernietigen we de verwijzing en stellen we de verwijzer hiervan in kennis. Bij patiënten tot 16 jaar dienen alle gezaghebbenden toestemming te geven voor de behandeling. 

Screening van de verwijsbrief en vaak ook telescreening (telefonische triage en intake) vindt binnen 10 werkdagen plaats. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen met de praktijkassistent. Nieuwe verwijzingen worden dagelijks gecontroleerd op spoed.

Multidisciplinair behandelteam

De medische eindverantwoordelijkheid wordt gedragen door specialisten. Een overzicht van alle behandelaren en ondersteuners vindt u op de teampagina. Het behandelteam wordt ondersteund door een groep ervaren assistenten.

Consultatieve raadpleging

Bent u huisarts, psycholoog of gebiedsteammedewerker en hebt u behoefte aan overleg met een specialist van CAGGB? Neem gerust contact met ons op. CAGGB stelt het bieden van optimale zorg voorop, ook voor collega-zorgverleners. Voor een consultatieve raadpleging brengen wij geen kosten in rekening. U kunt ook een terugbelverzoek indienen.