Werken en leren

Goed op je (werk)plek zitten bij een instelling die bij je past; een ultieme combinatie. Met plezier naar je werk gaan geeft energie. Deze energie omzetten naar hulpverlening die patiënten helpt de draad weer op te pakken, is ultiem. Om daarnaast kennis en ervaring uit te breiden, is voor ons team de kers op de taart.

Een leven lang leren

CAGGB stimuleert haar medewerkers om te blijven leren. Als je bij ons werkt krijg je de mogelijkheid een passende studie te volgen. Veel collega's maken hiervan gebruik. Verpleegkundigen worden opgeleid tot verpleegkundig specialist en psychologen krijgen een praktijkopleidingsplek voor de specialisatie tot gz-psycholoog. Ook voor de andere professies zijn er passende (vervolg)studies. Medewerkers mogen uiteraard ook congressen bezoeken voor een verdieping van hun kennis.

Klinische les

Elke twee maanden is er een klinische les, gegeven door een van de collega's óf een externe partij. Samen duiken we in een medisch thema en leren we van elkaar. Voor de klinische les worden soms ketenpartners uitgenodigd, zodat ook zij kunnen profiteren van onze kennisdeling.

Ik wil hier werken en leren!

 

 

contact