Ggz- hulp voor kinderen

Bij CAGGB bieden we ambulante geestelijke gezondheidszorg aan kinderen, jongeren en volwassenen. We werken diagnose-overstijgend en kiezen ook voor uw kind een persoonlijk zorgpad. 

Wat is er met me aan de hand?

Je zit niet lekker in je vel en bent vaak moe, verdrietig of somber. Je bent snel boos en maakt vaak ruzie. Je durft veel dingen niet te doen en blijft soms thuis van school. Je hebt pijn in je lichaam zonder dat je ziek bent. Je doet vaak onhandig en andere mensen worden hier boos over. Je kunt moeilijk vrienden maken en je voelt je vaak alleen. Je hebt iets ergs mee gemaakt en je bent hierdoor nog steeds bang. Of misschien slaap je wel heel slecht en gaat het niet zo goed met eten.

Bij CAGGB zoeken we uit hoe het komt dat jij je zo voelt. We kijken naar wie je bent en wat er om jou heen gebeurt en proberen je te helpen.

Wat heb ik?

Voel ik me snel beter?

Bij CAGGB helpen we je om je zo snel mogelijk weer goed te voelen. We praten met jou, soms alleen, soms in een groep met andere kinderen. En soms helpen wij jou door pillen of druppeltjes voor te schrijven. De eerste keer bij CAGGB praten we met jou en de mensen die voor jou zorgen, dan kijken we welke hulp het beste bij jou past.

Hoe word ik geholpen?

Het helpt goed

Ik was altijd zo druk in mijn hoofd. Het lukte niet om op te letten op school. Nu heb ik pilletjes daarvoor en zit ik in een groep, dat helpt.
- Anoniem, 11 jaar

Bij CAGGB word je sterker

Sommige mensen gaan naar de sportschool om sterker te worden. Bij CAGGB word je ook sterker. Niet in je lijf maar in je hoofd. Zodat je weer blijer wordt, beter durft te praten, beter slaap of je beter kunt concentreren. Wij kweken spierballen in je brein!

Kijk ook eens bij:

Sluiten

Aanmeldwachttijd

Aanmeldwachttijd is de tijd vanaf de verwijzing naar CAGGB, tot aan het eerste gesprek (intake door zorgcoördinator). Daarna gaat de behandelingswachttijd in. 

Sluiten

Behandelingswachttijd

Behandelingswachttijd is de tijd tussen de intake en het daadwerkelijke begin van de behandeling.

direct bellen